Norel: “La Penya és un club gran i estic molt content d’haver-hi format part”

  0
  1213_JOV_CAI (18).JPG

  02/04/2013
  L'expivot verd-i-negre ha manifestat que "va ser un partit estrany" i que la feina de la Penya amb la pedrera "no només és bona per Badalona sinó també pel bàsquet espanyol"

  El pivot del Cai Saragossa, Henk Norel, va ser el protagnosita del partit del passat diumenge.

  En el dia que va tornar a la pista en la que havia jugat 6 anys, Norel va fer del millor partit de la seva carrera (34 de valoració).

  Tot i això, l'exjugador verd-i-negre ha confessat que malgrat "ser molt estrany" i haver "saludat a tothom", "vaig sortir com en tots els partits" i "després de cada cistella només pensava en defensar".

  L'interior holandès atribueix part del seu èxit als companys que "em van passar molt bé la pilota" i també a "la diferència en el rebot".

  Tot i ser el botxí dels verd-i-negres i deixar força coll amunt les opcions de Play Off, Norel s'ha desfet en elogis de la Penya, "un club gran del que estic molt content d'haver-hi format part".

  En la mateixa línia ha destacat que la Penya és l'equip amb més jugadors de la pedrera de l'ACB i que això "no només és bo per Badalona sinó també pel bàsquet espanyol".

  Per últim, preguntat per si encara té marge de millora, ha tingut paraules agraïdes per un altre exverd-i-negre: "sempre hi ha coses a millorar, és el que sempre em va dir Sito Alonso", ha sentenciat.