Nova conferència del cicle “Anar a mar”

    0
    WhatsApp Image 2018-03-20 at 16.42.12.jpeg

    21/03/2018 – L’Escola del Mar i Marina de Badalona van iniciar el passat octubre, la tercera edició del cicle de conferències “Anar a Mar” on, especialistes de diferents disciplines, aborden temes d’actualitat o d’investigació vinculats amb el mar. Demà dijous a les 19h es farà la conferència "Mosaics, frescos i ceràmica: com veien la fauna marina al món antic?". La conferència anirà a càrrec del biòleg marí Enric Cahner. En aquest recorregut pel passat veurem com les imatges reflectides en els mosaics, frescos i ceràmica ens donen molta informació de com era el mar fa més de 2.000 anys i, fins i tot, algunes pistes de l'actual canvi climàtic.

    L’objectiu principal d’”Anar a Mar” és apropar la comunitat científica a la ciutadania i, per altra banda, donar a conèixer el mar des de visions i aspectes molt diferents amb la intenció d’obrir un espai de coneixement i de debat a l’entorn del mar.

    El cicle consta de 6 conferències de temàtica diversa, sempre amb el mar com a fil conductor. Les conferències van començar el passat 26 d’octubre de 2017 i s'acabaran el 26 d’abril de 2018, fent-se de manera alternativa a l’Escola del Mar i al  Centre d’Activitats del Port.  Totes les conferències comencen a les 19h i l’accés és lliure i gratuït.