Objectiu complert: el Prat es queda a la LEB Or (76-84)

0
    30

17/04/2017 – L’equip vinculat del Divina Seguros Joventut assalta la pista del Marín per certificar la permanència.

A dues jornades pel final de la lliga, el CB Prat podria assolir el seu gran objectiu de la temporada: continuar un any més a la LEB Or. El conjunt de Roberto Sánchez viatjava a Marín amb la missió de guanyar per no haver de jugar-se el futur en els dos últims partits del curs, fita que es podria assolir.

El Prat (12/20), catorzè classificat del campionat, basaria el triomf sumat a Pontevedra en una gran tasca d’equip executada en el rebot (11 captures més que el Peixegalego) i en l’ambició a l’hora de buscar la cistella contrària (15 tirs més que el rival).

Els joves formats al planter del Divina Seguros Joventut es creuarien amb amics com Marc Bauzà i Albert Homs, jugadors que baixen a la LEB Plata a causa de la derrota soferta pel Marín.

Després d’un primer quart dominat pels gallecs (24-20), el Prat agafaria el control del partit (38-42) i sempre aniria per davant en el marcador (57-63). L’enorme actuació del local Jason Cain (27 de valoració) no seria suficient per frenar el combinat potablava, ja que el bloc de Roberto Sánchez acabaria comptant amb molts més referents.

A quatre minuts pel final, una cistella de Múgica acostava el Marín cap a la remuntada (69-71), però l’aparició de Forcada (21 de valoració) amb un 3+1 trencaria l’auge gallec (69-75). A continuació, Ortega (14), López-Arostegui (17) i Martí (10 punts) impulsarien definitivament el Prat cap a la victòria més important de la temporada (74-84).

El paper dels vinculats

Xabi López-Arostegui: 15 punts, 8 rebots i 17 de valoració en 31 minuts.

Sergi Costa: 4 rebots, 2 assistències i 3 de valoració en 12 minuts.

Óscar Amo: 4 punts, 6 rebots i 9 de valoració en 16 minuts.

Terrence Bieshaar: 4 punts, 3 rebots, 1 assistència i 1 de valoració en 9 minuts.