Oscar López i Esther Vidal, guanyadors de la 2a Bimbo Energy Race celebrada a Badalona

  0
  DSC_2965.JPG

  27/09/2016 – 1.400 corredors van participar en aquesta cita esportiva global i única que es va celebrar en 22 països i 37 ciutats d’arreu del món en un mateix dia.

  Badalona va acollir durant el matí del diumenge 25 de setembre la segona edició de la Bimbo Energy Race, una cita esportiva global i única que, lluny de ser una cursa convencional, la seva organització sota la mà de Zona Vip Events va convertir Badalona en una de les 37 ciutats de 22 països d’arreu del món en participar en un ambiciós repte proposat per la companyia Bimbo. L’objectiu era assolir els 100.000 inscrits, una xifra titànica en només en una cursa, sumant-se la complexitat en sincronitzar i organitzar 22 països en un mateix dia.

   

  La jornada esportiva va despertar a les 9 del matí al Port de Badalona i ho va fer, sorprenentment, amb un sol radiant i una temperatura quasi de ple estiu, lluny de les prediccions previstes per aquell diumenge. L’esperit solidari i singular de la cursa va aconseguir reunir a 1.400 corredors que van poder gaudir, tant d’un recorregut de 10 quilòmetres, com d’un circuit més accessible de 3Km per a famílies senceres de totes les edats. Ambdós recorreguts van compartir sortida, amb una diferència de 20 minuts, en un ambient festiu i familiar protagonitzat per les espectaculars visites de la costa badalonina.

   

  El traçat va fer relluir sense cap dubte el millor atractiu que posseeix Badalona, l’extens i agradable passeig Marítim, però també els carrers que s’endinsen a l’interior de la ciutat. L’històric Pont del Petroli, l’icònic Mono de Badalona, o l’església de Sant Josep van ser alguns dels principals punts d’interès que van poder conèixer els corredors, que van formar una marea de color taronja per la ciutat amb la samarreta oficial de la cursa.

   

  Destacar que els guanyadors absoluts de la segona edició d’aquesta cursa van ser, en categoria masculina, Oscar López amb un temps de 33 minuts i 41 segons, seguit per Felix Bataller amb un crono de 35:37, molt disputat amb el tercer classificat, Ruben Jimenez, que va creuar la meta amb 35:41. Pel que fa a la categoria femenina, el podi va ser eclipsat per Esther Vidal que va entrar en 42 minuts i 11 segons, la segona classificada va ser Maria Thomas amb un temps de 43:51 i, per últim, Linda Arnott amb 44:33. Uns guanyadors que van ser premiats d’una manera especial al que és habitual en les curses: un viatge amb tots els costos pagats a la propera edició de l’Energy Race 2017 en Beijing (Xina).