Ousmane Drame: “Respecto molt l’estructura de club de la Penya”

  0
  DSC_0165.JPG

  31/08/2015 – El nou pivot del FIATC Joventut destaca l’estructura del club com a principal motiu per escollir la Penya en la seva primera aventura europea.

   

  És rookie i ve d’una universitat modesta (Quinnipiac, Connecticut), però Ousmane Drame aterra amb les idees molt clares. L’interior de Boston (1993) ha realitzat avui la primera trobada amb els seus nous companys, en una sessió de gimnàs que ha servit per encetar la pretemporada del FIATC Joventut al Palau Olímpic.

   

  Envoltat per molts companys d’edat similar, Drame ja ha experimentat com a Badalona s’hi pot sentir com a casa. Així ho ha manifestat l’interior d’origen guineà en la seva primera compareixença davant dels mitjans.

   

  “Espero tenir una bona temporada. Penso que ens ho passarem molt bé. La veritat és que m’agraden molt els companys que tinc. Estic realment content i ells també m’han transmès que ho estan per tenir-me a l’equip”, declarava Ousmane Drame des de la central de l’Olímpic.

   

  El pivot format a Quinnipiac augura viure “una bona experiència personal” en aquestes dues temporades a la Penya. “Estaré ben a prop de Barcelona, una de les ciutats més boniques de món. Això crida l’atenció, igual que l’equip i que aquest pavelló. La pista és molt bonica. Crec que, per ser el primer cop que surto dels Estats Units, aquest no és un mal inici”, destacava.

   

  Segons ha manifestat ell mateix, Drame pot aportar “molta intensitat defensiva, taps i rebots”. El jove jugador verd-i-negre també és capaç “d’anotar i de passar” i es defineix com un center “capaç de fer moltes coses”. “Això serà valuós pel grup i per la temporada”, sentenciava l’Ous, nom amb el qual se’l coneixia a la universitat.

   

  Entorn favorable

   

  Per Ousmane Drame, el fet de jugar en un club on els joves tenen un rol destacat suposa un avantatge. El pivot, poc valorat en els seus inicis en el món del bàsquet, va passar de ser un jugador més a convertir-se en una de les grans promeses de la seva divisió a la NCAA (14.9 punts i 11.2 rebots en el seu darrer any).

   

  Fins i tot va ser cridat pels Wizards per participar en un training camp previ a la Summer League de Las Vegas, tot i que Drame no es va poder guanyar un lloc en el roster definitiu de les lligues d’estiu.

   

  “Estic acostumat a jugar amb equips joves als Estats Units. Sempre he tingut companys de la meva edat. Penso que per mi és millor estar envoltat per nois joves”, assegurava.

   

  Parlant dels companys d’equip, Drame manifestava el seu bon feeling en la primera presa de contacte que ha experimentat dins del vestidor del FIATC Joventut.

   

  “Els companys són molt enèrgics i comunicatius. Tots s’han dirigit a mi des de l’inici. Crec que això em farà molt fàcil l’adaptació. Serà maco passar els pròxims nou mesos amb ells”, declarava l’interior verd-i-negre.

   

  Però, què ha dut Ousmane Drame a signar per la Penya? “Una de les raons principals per signar per la Penya és l’exigència de millora que el club demana als joves. L’altre gran motiu és l’organització i l’estructura de l’entitat. Respecto molt això i m’agrada”, relatava l’ex de Quinnipiac.

   

  Per ell, “venir a Badalona serà molt positiu”, tant des del punt de vista de la “carrera professional com per formar-se com a home”.

   

  Ousmane Drame té “molts objectius per aquest any”. “Primer de tot vull conèixer bé als companys i adaptar-me als sistemes i després guanyar el màxim nombre de partits possibles”, apuntava el pivot en el seu segon dia a Badalona.