Parcial definitiu pel Divina i triomf vital pel Sant Pep

0
    19

10/10/2016 – Els dos equips badalonins de Júnior Preferent protagonitzen el segon ple de victòries de la temporada, superant l’Hospitalet (68-90) i l’Olost (86-73).

El primer rival de molta entitat que el Divina Seguros Joventut ha trobat en competició oficial no ha estat capaç d’aturar el talent i l’activitat dels de Dani Miret. Després de guanyar els quatre primers partits de lliga amb molta comoditat, el júnior de la Penya visitava la pista del CB L’Hospitalet conscient que el nivell de l’adversari a superar s’incrementaria.

Durant 30 minuts, riberencs i badalonins es repartirien el domini, tendència que encara convertiria en més sorprenent el desenllaç final. El Divina s’enduria el parcial inicial (23-25), però l’Hospi demostraria tenir armes en defensa per frenar l’anotació verd-i-negra (42-40).

El tercer període tampoc donaria cap avantatge clar a cap dels dos conjunts (60-61) i tot quedaria obert pel quart definitiu. Seria llavors quan un parell d’accions de 2+1 i dos triples seguits encadenats pel Divina Seguros situarien els visitants amb un +12 totalment trencador. L’Hospi, ja molt desgastat, no tindria capacitat de resposta i acabaria encaixant un contundent 8 a 29 en l’últim parcial (68-90).

Per part badalonina, Karl Karpin viuria un dels seus millors partits, sumant 15 punts, 8 rebots, 3 recuperacions i un 21 de valoració. Busquets anotaria 17 punts durant la segona part i Manel Signes signaria un 16 de valoració. La Penya (5/0) continua sense conèixer la derrota i dissabte (19:30h) ha de rebre el Barça Lassa (5/0).

El Sant Josep també fa la feina (86-73)

Pel que fa al Sant Josep, els deixebles de Marcel Roca sumarien un triomf molt important davant un rival directe com l’Olost. Els parroquials es mantenen en la cinquena plaça (2/3) després de fer un partit seriós contra els osonencs.

L’alternança de defenses zonals i individuals que sempre practica l’Olost suposaria una dificultat afegida a superar (8-17), però el Sant Josep es reservaria el seu millor bàsquet pels darrers 15 minuts. Després del pas pels vestidors (31-34), els groc-i-liles començarien a jugar al ritme adient (52-48) i acabarien anotant 34 punts en els darrers 10 minuts de l’encontre (86-73).

La parella formada per Víctor Sánchez (22) i Ramon Nogales (23) liderarien el Sant Pep en atac. Dissabte vinent (19:30h), els parroquials tornen a jugar a casa davant el Manresa, circumstància que cal aprofitar per seguir caminant cap a la salvació.