Participació del Badalona als Històrics

    0

    El Badalona va participar en una nova edició del Torneig dels Històrics. El campió d'aquesta temporada és el Prat, que va véncer a la Unió Esportiva Llagostera a la final del passat dissabte. Aquest torneig va servir per a que Piti Belmonte conegui encara més als seus jugadors, i per a que aquests agafin el ritme de competició per la nova temporada que comença d'aquí a dues setmanes. El Badalona enceta la recta final de temporada amb la mirada posada a l'inici de lliga del diumenge 25 d'agost.

    En aquesta edició del Torneig van jugar tots els jugadors convocats pel cos tècnic. Moha va destacar per haver estat el golejador de l'equip, ja que va ficar els dos gols dels partits disputats. Els dos primers partits jugats van ser contra equips de categories inferiors i de 45 minuts, però segurament els va servir al cos tècnic per poder treure conclusions. A les semifinals, el rival era un altre Segona B, el Llagostera, i va concedir la derrota per un error puntual a la recta final del partit. 

    El pròxim rival a la pretemporada serà el Castelldefells, i diumenge 25 comença la competició oficial a l'Avinguda de Navarra, contra el Prat en la primera jornada de la lliga.