Partit trampa al sac (3-0)

0
    31
    DSC_0484 1 copia.JPG

08/12/2016 – El Seagull s’imposa al Sabadell per continuar líder, després de 90 minuts irregulars per part de les gavines.

No seria el seu dia més lluït; sí un dels més efectius. Sense arribar al nivell d’excel·lència de jornades anteriors, el Seagull tiraria endavant un duel travat i amb trampa jugat a Montigalà contra el CE Sabadell. Les vallesanes, quasi inoperants en atac però ben organitzades per lluitar, es mantindrien amb opcions de puntuar fins al darrer quart d’hora de joc.

A les jugadores de Jordi Ferrón els costaria tenir continuïtat, malgrat obrir la llauna molt aviat. En una centrada de Sarita des de banda dreta, Pascu (5’) posaria el cap per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa i avançar les gavines (1-0). La diana de la mitja punta, però, no aniria acompanyat de més ocasions clares, ja que les blaves no serien capaces s’assetjar la porteria de Sílvia.

Després de presenciar com l’assistent invalidava un gol al Sabadell per fora de joc de Lilo (35’), el Seagull podria ampliar diferències just al límit del primer temps. Superats uns minuts sense generar perill clar, el bloc de Ferrón sabria buscar Carla Morera a l’esquena de la defensa, però l’ex del Cerdanyola no superaria la portera visitant en el mà a mà (45’).

En la represa, i a mesura que els minuts avançaven sense que el Seagull sentenciés, el Sabadell s’aniria sentint més còmode. La formació vallesana caçaria un parell de refusos curts de la defensa local a la frontal de l’àrea, instal·lant sobre la gespa la sensació que tot podia passar.

En aquest tram de partit estrany, l’efectivitat badalonina esdevindria decisiva per tal d’encarrilar els tres punts. Només sortir al camp, Albita (70’) connectava un xut inapel·lable des de la frontal per situar el 2 a 0 en el marcador (2-0). El gol de l’extrem donaria oxigen al Seagull i, sobretot, la tranquil·litat necessària per evitar patiments.

Ja a les acaballes, un xut de Carol refusat per Sílvia i recollit posteriorment per Carla s’acabaria convertint en el definitiu 3 a 0 (83’). Sense temps per a res més, les gavines marxarien cap als vestidors amb una nova victòria sota el braç. En el dia de menys brillantor estètica, el Seagull aplicaria el pragmatisme per conservar la seva privilegiada situació: la de líder (34p).