Pas enrere del Badalonès

0
    26

16/2/2015.- Els dimonis van pagar un mal primer quart en un dels pitjors partits com a local de la temporada i perd la oportnitat de tornar a sumar després de guanyar a Tarragona.

El 10 a 25 del primer quart va complicar molt les coses al Badalonès, tot i que després van guanyar la resta de parcials gràcies als triples.

En 6 minuts només van anotar dos triples amb molts errors en tirs sota cistella i pilotes perdudes que van fer augmentar la diferència.

El Sant Jordi era superior en els 1 contra 1 i les ajudes en defensa arribaven tard.

Al segon quart, ni la defensa en zona ni la pressió van funcionar i només dos triples de Verdú mantenien els dimonis al partit. 25-37 al descans.

El Badalonès ho va seguir intentant i fins i tot va baixar dels 10 punts, però els visitants, liderats pel pivot Pere Soler (21 punts) tornaven als 15 de diferència.

El joc en equip no funcionava i de nou, només els triples de Suñé i Exposito, donaven algunes opcions (41-52).

El Sant Jordi tenia el partit controlat tot i que a falta de 2 minuts el Badalonès es va acostar a 6 punts (55-61).

Però de nou els locals es van precipitar amb errors no forçats i fins i tot va perillar l’average.

Al final, un triple de Xavi Expósito després de temps mort al últim segon, el va salvar.

El Badalonès ha endarrerit el proper partit contra el Ripollet fins el proper 1 d’abril. Ara l’equip té dues setmanes per recuperar-se de la derrota i preparar el proper partit a casa contra l’Sferic de Terrassa.

El filial torna a guanyar

A segona, el Badalonès B va tornar a sumar després de la  última derrota. Conscients de la importància de guanyar, van sortir a per totes.

Les ganes de recuperar la derrota de la primera volta també va motivar l’equip, que tot i les baixes, va controlar sempre el ritme de partit.

Tot i els esforços dels Alisos, la diferència es va anar ampliant fins el 90-55, que deixa clara la diferència entre els dos equips.

La victòria era imprescindible per seguir el frec a frec a la part alta de la taula. A partir d’ara, cada victòria és important de cara a possibles ascensos.

El Badalonès B segueix tercer i diumenge que ve a les 18h visita el Sant Nicolau.

La Cultural s’estrena

La jornada a segona també ens deixa la primera victòria de la temporada de La Cultural.

Tot i les errades inicials, l’equip va enganxar una bona ratxa per marxar de 8 punts (12-4). L’Alella va reaccionar amb un parcial de 0-9 i els badalonins només van anotar 6 punts al segon quart. Al descans perdien de 12 punts  (24-36).

L’encert de la Cultural va millorar al tercer quart fins arribar a igualar el partit i mantenir les opcions intactes de cara al parcial definitiu.

El partit arriba a un final a cara o creu. A 9 segons del final, dos tirs lliures serveixen als locals per posar-se un punt per davant. Una bona defensa sobre la última possessió de l’Alella fa que fallin el tir i la Cultural guanyi el primer partit de la temporada.

Joan Corella amb 24 punts i liderant l'equip va ser un dels artífex de la primera victòria.