Pau Lloret es proclama campió estatal de tennis de taula

  0
  65
  CTT Badalona.jpg

  22/02/2017 – Mentre que Adrià Fernàndez entra al Top 8 Estatal.

  Espectaculars resultats de l’expedició badalonina al Torneig Estatal celebrat a Valladolid (Castella i Lleó) aquest passat cap de setmana. Un total de vuit jugadors del Club Tennis Taula Badalona, sis nois i dues noies, van classificar-se en el Torneig Zonal entre els 48 millors jugadors espanyols.

   

  L’èxit va continuar i gairebé tots van aconseguir superar la fase de grups, on només el petit dels Bocanegra, en infantils, va quedar fora del quadre final en un desafortunat triple empat, en un grup teòricament havia de quedar quart, i així va ser.

   

  Tot i partit com a quarta i cinquena pre-classificades dels seus grups, l’alevina Marina Bueno i la benjamina Mariona Bachs van aconseguir finalitzar en meritòria tercera i segona posició, respectivament. Bueno, derrotada per la futura campiona, l’andalusa Yanira Sánchez, no va poder passar dels setzens de final, igual que Bachs, que va realitzar un gran campionat tot i ser benjamina de primer any.

   

  Els germans Arnau i Pau Lloret van fer bons pronòstics i van superar els seus respectius grups com a primer i tercer. Arnau va cedir a setzens davant el cap de sèrie 2 del torneig, mentre que Pau va superar a tots els rivals fins a plantar-se davant l’alacantí Lillo, a qui va superar per un clar 3 a 0 per proclamar-se per segona vegada Campió de l’Estatal, aquesta vegada en categoria alevina i fa dos anys en la benjamina.

   

  També en alevins, el jugador cedit pel Leka Enea, el basc Aimar Chamorro no va poder classificar-se per al Top 8 tot i veure-ho de molt a la vora.