Per fi al complet

0
    20

8/2/2016.- El Basquet Ribes va ser un rival incòmode a la primera part però un Badalonès sense cap lesionat va sentenciar a la segona. També el líder a Segona, l'Ademar, va guanyar sense problemes.

Per primera vegada, el Badalonès va disposar de la plantilla al complet per afrontar el partit. Els dimonis es van trobar un equip amb menys centímetres però molt intens que va condicionar el joc del líder.

Van haver de treballar per arribar al descans per davant al marcador, 43-38. No va ser fins el tercer quart, que un parcial d’11-0 els va permetre respirar. La diferència va arribar als 15 punts i van saber gestionar-la fins el final.

Amb tots els jugadors disponibles, el Badalonès afronta amb optimisme un tram clau de la temporada, començant per la visita a l'Atene Montserrat aquest diumenge.

A segona, els Maristes van guanyar sense problemes en la visita del Sant Nicolau. Van ser molt superiors des del salt inicial i al primer quart va marcar el partit. Amb una sortida molt bona, tant en defensa com en atac, l’Ademar es va posar per davant 24-8 i ja no va deixar el control del partit.

Al segon quart, la diferència es mantenia entre els 15 i 20 punts i al tercer quart va seguir augmentant fins els 31n punts. El relaxament va arribar a l’últim parcial i la diferència es va reduir fins el 65-51. El proper dissabte visiten Sant Cugat.

El Natzaret va perdre contra l’Aula en un final igualat. Els visitants van apostar per una pressió durant tot el partit a la que va respondre el Sant Andreu amb encert des del triples oper agafar els primers avantatges. Però la defensa al límit dels visitants els va donar resultats i li van donar la volta al marcador per arribar al descans amb dos punts d’avantatge.

La segona part va seguir intensa i igualada i en un final ajustat els detalls van decidir. La diferència en faltes 22-12, tot i la duresa visitant, van acabar decantant la balança. Dissabte visiten el Basquet Neus.

El Llefià va perdre a Barberà un partit amb dues parts molt diferenciades. La primera va ser molt igualada i fins i tot es van posar per davant al marcador. A la segon, les pilotes perdudes i el desencert van fer impossible lluitar per la victòria. Disabte reben un dels rivals de la part alta, el Santa Coloma B.

El Badalonès B va perdre contra un verge de les Neus que va apostar per la intensitat defensiva tot el partit. Els vermells van aguantar el ritme a la primera part però els costava anotar, 20-27.

A la represa, tres triples consecutius del Neus van trencar la resistència dels badalonins i van obrir una escletxa, que tot i que van intentar reduir, ja va ser definitiva fins el 43-62. El proper dissabte visiten el Castellar B.