Pere Tomàs: “És millor tenir altibaixos i competir que només tenir baixos”

  0
  pere tomas obra acbphoto.JPG

  14/01/2013
  El jugador verd-i-negre ha destacat el valor de les victòries a casa contra equips de "la nostra lliga" perquè "són partits que hem de treure com sigui".

  L'aler del Fiatc Joventut, Pere Tomàs, ha volgut deixar clar el valor del triomf contra l'Obradoiro perquè "els partits a casa contra rivals de la nostra lliga els hem de treure com sigui".

  L'aler verd-i-negre ha reconegut que el "el partit ha estat d'alts i baixos" i "ens hem endut la victòria per "petits detalls", però alhora creu que "és millor tenir altibaixos que només tenir baixos".

  Tomàs no va estar encertat de cara a cistella -2 punts amb un 1 de 7 en tirs de camp- però tres accions seves al tram final van suposar 7 punts: un rebot ofensiu que va acabar amb esmaixada de Kuzmic, un que va finalitzar amb triple de Gaffney, i un en que el propi jugador va anotar. En aquest sentit, el mallorquí ha explicat que "tot i no estar bé en atac, no he perdut la lluita i l'instint per anar sempre al rebot".i creu que "he de treballar per recuperar l'encert sense perdre la lluita".