Piti: “El partit ha vingut marcat pel gol que hem encaixat en els primers minuts”

  0
  64
  PitiBel.jpg

  23/03/2014 – Piti Belmonte va atribuir la derrota a les concessions defensives i al gol matiner del Nàstic, al minut tres, que va destarotar tots els plans del conjunt escapulat. “El partit ha vingut marcat pel gol que hem encaixat en els primers minuts. Ens ha deixat una mica estabornits”, va explicar el tècnic del CF Badalona, que va lamentar, també, les ocasions perdudes abans del descans per intentar canviar la dinàmica del matx: “Hem pogut apropar-nos amb el 2-1, en una jugada molt clara d’Abraham, i penso que marxar als vestidors amb aquest 2-1 hauria canviat el partit”.

  La clau, però, va ser que el Badalona va donar massa facilitats al darrere: “No vull treure pas mèrit al Nàstic, perquè té molts bons jugadors i ja vaig dir que no està en el lloc que li tocaria, però aquest resultat és conseqüència més dels nostres demèrits que no pas del seu encert”. "Ens han generat situacions de perill amb massa facilitat, cosa que no és habitual que li passi a l’equip. En aquest aspecte defensiu no hem estat suficientment encertats”, va afegir Piti.

  El tècnic del Badalona va comentar, també, que amb l’expulsió del porter Reina l’equip tampoc no va saber generar perill malgrat disposar de superioritat numèrica. “Just amb l’expulsió i amb un home més és quan pitjor hem estat. No hem sabut trobar l’acumulació de jugadors en les posicions d’atac que volíem,  i tot i així hem tingut l’ocasió d’Enric, també molt i molt clara, que tampoc ha entrat”.

  “Sabíem al camp que veníem i que seria molt complicat,  contra un Nàstic que hauria d’estar lluitant per la primera plaça. Malgrat tot veníem amb la intenció de seguir sumant, però no ha pogut ser. Ara el que hem de fer és passar pàgina ràpidament, corregir errors i recuperar-nos per pensar només en el Reus”, va continuar Piti Belmonte, que té clar que és al Centenari on no es pot fallar: “Sabem que el nostre objectiu passa per ser forts a casa, on ens sentim molt segurs, i ara el partit més important és el del Reus, un equip també molt intens i que no ens ho posarà fàcil”.