Platges plenes però sense restriccions d’aforament a Badalona

  0
  Imatge de Flash BDN

  Durant aquests darrers dies, les platges de Badalona han viscut una autèntica prova de foc després del confinament. Les platges de la ciutat s’estan omplint de banyistes, però segons el web de l’Ajuntament, que permet seguir l’aforament a temps real, no s’ha tancat cap tram de platja cada dia.

  Així i tot, i sobretot en la franja de 12 h a 14 h durant el cap de setmana, molts trams de platges presenten una imatge gairebé habitual de cada estiu a la ciutat, amb molts banyistes, tovalloles, para-sols i guinguetes plenes. Bona part dels banyistes respecten la distància de seguretat, tot i que en alguns moments es força difícil, sobretot en trams on aquest any hi ha menys sorra pels efectes del temporal, com la platja de la Barca Maria.

  L’Ajuntament de Badalona ha anunciat la instal·lació d’uns panells informatius, a peu de platja, amb l’aforament de cada tram del litoral. El consistori preveu tenir els panells a punt a principis del mes de juliol. De moment, el web municipal ofereix informació real de l’aforament de les platges i també de l’estat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí