Pomar acull un taller per a persones dependents i els seus cuidadors

  0

  28/02/2014 – El taller està dirigit per una educadora i una voluntària i hi participen un total de 22 persones entre usuaris i cuidadors familiars.

  Aquest mes de febrer s’ha tornat a posar en marxa al barri de Pomar el taller  de suport a les persones dependents i als seus cuidadors familiars. Aquest taller va adreçat especialment a persones amb necessitat directa de cuidador, és a dir, que els cal ajuda per dur a terme algunes activitats de la seva vida quotidiana.

   

  El taller està dirigit per una educadora i una voluntària i hi participen un total de 22 persones entre usuaris i cuidadors familiars. El projecte està promogut per la Comissió de Convivència del Pla de Desenvolupament Comunitari de Pomar, organitzat per l’Àrea de Serveis Socials i Salut. Hi participen diferents entitats, serveis i persones a títol individual dels barris de Morera i Pomar. Les sessions es fan tots els dimecres, de 10 a 12 hores, al Casal de la Gent Gran de Pomar (avinguda de Terrassa, sense número).

   

  Durant el taller, els participants disposen d’un espai on trencar la seva rutina i poder millorar a nivell psicològic i social. A més, els cuidadors habituals d’aquests participants disposen durant aquestes estones d’un espai personal de temps lliure.

   

  En alguns casos s’ofereix un servei d’acompanyament gratuït per a aquells participants que no puguin desplaçar-se al taller i que no tinguin cap familiar o amic que els pugui dur. Persones adscrites a Voluntaris Badalona i pertanyents a diferents entitats i serveis del barri s’encarreguen d’acompanyar a aquests participants.