Premi a la perseverança (1-0)

  0
  DSC_0099.JPG

  11/09/2016 – Un gran gol de falta de Sara Serna li dóna al Seagull la segona victòria de la temporada a la lliga.

   

  Tenint en compte quin havia estat el desenvolupament del partit, pel Seagull tot allò que no fos guanyar podia suposar un pas enrere en les seves aspiracions. En la visita del Collerense a Montigalà, el conjunt de Jordi Ferrón completaria una exhibició de paciència i fe, dominant clarament l’encontre a partir de la possessió i el joc combinatiu.

   

  El gol, però, semblaria disposat a escapar-se de les gavines, ja que no seria fins al 87’ que les locals podrien obrir el marcador. D’ocasions prèvies n’hi hauria moltes, tot i que cap d’elles es resoldria amb la precisió necessària.

   

  El Seagull obriria el xoc avisant amb una pilota pentinada per Xènia que Yosse estaria a punt d’engaltar cap a dins des del pal contrari (7’). L’única resposta del Collerense al domini absolut exercit pel conjunt badaloní es donaria en una acció aïllada de Ruth Álvarez que Mireia Nagel taparia a la perfecció (27’).

   

  En cada pilota penjada a l’àrea per Alba Gordo, el Seagull generava intranquil·litat en la defensa balear, tot i que l’aproximació més clara del primer temps seria protagonitzada per Yosse, Albita i Pascu. Una jugada cuinada per la davantera i l’extrem acabaria amb l’esfèrica a l’interior de l’àrea i als peus de la ‘10’ blava, qui, després de retallar a una defensora, no sabria superar l’estirada de Catalina (35’).

   

  El premi es fa esperar

   

  Durant tot el segon temps, i malgrat tenir pressa per marcar, l’equip de Ferrón no desesperaria i continuaria construint el joc des de la línia defensiva. Queralt i Xènia sempre rebrien el suport de Carol i Gordo per sortir amb la pilota jugada, mentre que Bea protagonitzaria grans incorporacions a l’atac des de la posició de lateral.

   

  El Collerense només generaria perill en una errada de posicionament comesa per la defensa badalonina, concessió que Coll gairebé transformaria en el 0 a 1 (50’). Per sort pels interessos locals, l’equip balear no donaria continuïtat a aquest ensurt i demostraria de forma clara conformar-se amb l’empat.

   

  La responsabilitat d’anar a buscar el partit, doncs, recauria al bàndol del Seagull, missió que les jugadores de Ferrón podrien complir després de molts minuts de treball i insistència.

   

  Amb l’entrada de Sara Serna i Laura Rey, la formació local cremaria totes les naus en atac, gaudint de dues ocasions realment òptimes per obrir la llauna. Ni Serna (60’) ni Rey (70’), ambdues rematant quasi a boca de canó, estarien encertades, fet que obligaria el Seagull a buscar l’èpica.

   

  Finalment, en un servei de falta des de la frontal amb el temps gairebé complert (89’), Serna faria passar la pilota pel bell mig de l’escaire per tal de donar-li la victòria a les gavines (1-0). L’obra d’art de la davantera asseguraria els tres punts per un Seagull que comença el campionat amb molta força.