Primera desfeta lluny de Tennis Taula Badalona

  0
  60
  tenis taula.JPG

  30/10/2013 – El passat cap de setmana els badalonins van perdre davant l'Olot amb un marcador que va quedar a 4-2.

  El passat cap de setmana, el Club Tennis Taula Badalona va visitar la magnífica i perillosa pista de l’Olot, d’on en va treure la primera derrota de la temporada que l’allunyava del liderat, ja que el Torelló i El Ciervo continuen amb ple de victòries.

   

  Els locals plantejaven un partit igualat, alienant per primera vegada un dels seus millors jugadors Uribarri, ex de la 1a Divisió, i fent descansar els seus joves jugadors. Tot i això, el partit va començar molt bé pels interessos badalonins, ja que Nolis aconseguia derrota al seu millor jugador. Acte seguit, Serra va desaprofitar un 2 a 0 a favor i va cedir Pons en el punt que finalment seria la clau del partit. El tercer jugador olotí, Tor, en un bon estat de forma també va aconseguir anotar dos punts davant Sànchez primer i Serra després, mentre que Uribarri no va donar cap opció al jove Sànchez. Finalment el marcador va quedar 4-2 a favor d’Olot.

   

  Després d’aquesta quarta jornada el Badalona segueix en posicions de Fase d’Ascens, empatat amb el Tramuntana i l’Ateneu 1882, just abans de la primera aturada de la lliga que es reprendrà el proper 9 de novembre a casa davant del Premià.