Prop de 300 persones omplen la plaça de la Vila contra la Monarquia

  0
  IMG_6133.JPG

  03/06/2014 – La plaça de la Vila va acollir ahir una de les moltes manifestacions convocades arreu de l'estat espanyol arran de l'adbicació del Rei.

  Multitud de manifestacions van ser ahir convocades, a les vuit de la tarda, a les places de moltes ciutats de tot l’estat per demanar la supressió de la Monarquia i el pas cap a la república. Badalona va ser una d’elles i prop de 300 persones van omplir la plaça de la Vila amb estelades, senyeres i banderes republicanes.

   

  La protesta, impulsada des de la CUP local, va comptar amb la presència de diferents formacions polítiques. Després de desplegar una estelada gegant des del terrat d’un dels edificis de la plaça, la pròpia CUP, Arran i Esquerra van llegir conjuntament un manifest en clau independentista que fa una crida a deixar enrere la Monarquia i encaminar-se cap a la República Catalana a través de la consulta del 9N.

   

  Altres forces van ser presents a la concentració, com ara Iniciativa o EUiA, encara que no es van sumar a la lectura del manifest.