Prop de 450 parelles celebren les Noces d’Or al Palau Olímpic

  0
  Noces d'Or 3.jpg

  23/04/2014 –  Aquest dijous, 24 d’abril, el Palau Municipal d’Esports de Badalona acollirà la XXVIII edició de les Noces d’Or, per celebrar els cinquanta anys, o més, de vida en comú de les parelles badalonines.

  Aquest dijous, 24 d’abril, el Palau Municipal d’Esports de Badalona acollirà la XXVIII edició de les Noces d’Or, per celebrar els cinquanta anys, o més, de vida en comú de les parelles badalonines i on està previst que hi participin 446 parelles, de les quals 85 celebren els 50 anys de convivència enguany per primera vegada.

   

  Les portes del Palau Municipal d’Esports de Badalona s’obriran a les 16 hores per a les parelles que celebren els 50 anys de convivència per primera vegada aquest any. A les 17.30 hores s’iniciarà la festa a la pista central, on totes les parelles que participen a la festa podran gaudir del Ball de Noces i compartir un pastís gegant. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i de la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado.

   

  En aquesta edició de les Noces d’Or hi col·laboren els Mercats Municipals de Badalona, Televisió de Badalona, els casals de persones grans de la ciutat, Voluntaris Badalona, TUSGSAL, Viatges Bétulo, Trofeus Badalona, Supermercat Condis, Solan de Cabras i San Miguel.