PSC i CiU denuncien “manipulació” política a la programació de TV de Badalona

  0
  teleb.JPG

  12/02/2013 – El PSC demana el cessament del conseller delegat, Fernández Saltiveri; CiU també demana a Garcia Albiol responsabilitats polítiques i anuncia que portarà el cas al CAC.

  L’oposició obre un nou capítol de crítica contra la gestió de Televisió de Badalona. PSC i CiU carreguen contra la “manipulació de la programació” de la cadena pública local perquè la gerència va eliminar de la programació del cap de setmana les habituals reposicions de l’espai Contra les cordes, on dimecres passat es va produir un debat entre la regidora de Govern, Maritxu Hervás, i els líders de la resta de grups polítics.

   

  Els socialistes ho veuen com un intent del conseller delegat, Fernández Saltiveri, “d’amagar” informació als ciutadans i com “una censura pròpia dels vells temps”. En conseqüència, el PSC demana el cessament de Saltiveri.

   

  Convergencia i Unió, per la seva part, considera que el moviment “respon únicament a la voluntat del govern de Xavier García Albiol de silenciar la veu de les forces polítiques representades al consistori”, ja que al debat es parlava, entre d’altres coses, de “la tensa situació política” de la ciutat. Els convergents ja han anunciat que enviaran el cas al Consell de l’Audiovisual de Catalunya, per tal de determinar si hi ha hagut “vulneració de la pluralitat informativa”. Alhora, insten al PP a prendre “les mesures polítiques oportunes”.

   

  En resposta, la gerència de Televisió de Badalona assegura que l’eliminació de les reposicions del Contra les cordes ha estat motivada per l’entrada de dos programes a la graella, Petites aventures i En joc, i perquè cinc repeticions d’un mateix espai en una setmana era quelcom “excessiu”.

   

  Podeu veure aquí el programa que ha estat l’objecte de la polèmica.