Puigdemont afirma a Badalona que Madrid està aplicant “un estat d’excepció encobert”

  0
  IMG_0861.JPG

  15/09/2017 – El president de la Generalitat omple de gom a gom el Teatre Principal per començar la campanya pel 'Sí' del Partit Demòcrata.

  El Partit Demòcrata ha escollit Badalona per engegar aquest divendres la campanya pel 'Sí' al referèndum. El Teatre Principal s'ha quedat petit davant la massiva assistència, el que ha provocat que centenars de persones es quedessin a les portes.

   

  El president Carles Puigdemont ha començat la seva intervenció subratllant que des de Madrid “volien que aquest acte no es fes”, i ha criticat l'estratègia de l'Estat, en relació als escorcolls constants de la Guàrdia Civil, un dels quals aquest divendres a Badalona, o cridar a declarar a més de 700 alcaldes i alcaldesses, entre d'altres.

   

  Puigdemont ha assegurat que tot plegat suposa un “estat d'excepció encobert” i que “no s'atreveixen a decretar-lo oficialment” perquè, diu, el govern espanyol sent “vergonya” per les mesures que està prenent per tal d'aturar l'1 d'octubre.

   

  L'acte ha estat l'inici de la Campanya pel Sí i ha comptat també amb les intervencions de l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el representant d'Espanyols pel Referèndum Carles Palomares i el regidor badaloní Pere Martínez Carreté. També han assistit figures de la política local i del govern municipal, com ara Oriol Lladó, Ferran Falcó i també la periodista Pilar Rahola, entre d'altres.