qArts de 15, nou col·lectiu artístic format per badalonines

  0
  99
  qArts de 15.jpg

  12/12/2013 – Segons les seves integrants, qArts de 15 neix "d’una xarxa de dones d’esperit inquiet i vital, d'una recerca per créixer i donar veu a la Badalona artesana, artística i creativa".

  La galeria Marcs de Badalona és el punt de partida del naixement d'un nou col·lectiu que vol reunir i difondre els treballs, l'associació qArts de 15, un grup de badalonines d’allò més creatives. A la seva presentació, fa uns dies, aquest nou col·lectiu local va explicar les seves properes activitats mentre, en paral·lel, el públic ha poder gaudir d'una petita mostra dels seus treballs artístics, des de complements tèxtils fins a joies d'argent.

  Segons les seves integrants, qArts de 15 neix "d’una xarxa de dones d’esperit inquiet i vital, d'una recerca per créixer i donar veu a la Badalona artesana, artística i creativa". L’agrupació artística femenina aposta per "donar valor al temps, a la identitat, a la bellesa, a la tendresa" a través d'uns treballs cent per cent artesanals, fets a mà. Es tracta d'una entitat que pretén "trenar dones dins d'una xarxa badalonina" per aportar "un reguitzell de coses irrepetibles com a forma d’oferir petits bocins” d’elles mateixes.