Quatre fitxatges per començar

  0
  amantini2013ms.jpg

  09/07/2014 – El Badalona ha anunciat oficialment els fitxatges del defensa central Juan Pablo Amantini, el lateral Óscar Sierra i els migcampistes Fran Bea i Alex Fernández.

  09/07/2014 – El CF Badalona 2014/15 va prenent forma a bon ritme i ja ha començar a oficialitzar les primeres incorporacions. El club ha anunciat els fitxatges del defensa central Juan Pablo Amantini, el lateral Óscar Sierra i els migcampistes Fran Bea i Alex Fernández. 

  Amantini prové de la Muntanyesa, on aquesta última temporada ja ha estat sota les ordres del tècnic Manolo González, que hi aposta cegament. L’argentí, de 30 anys i 1m84 d’alçada, s’entreveu com un fix en l’eix defensiu del nou projecte escapulat, per la seva àmplia experiència i pel seu físic poderós. Per a Amantini el Badalona no és pas un club desconegut. Ja hi va jugar del 2003 al 2006, quan va formar part del filial que jugava a la primera catalana. També ha jugat al Gavà, l’Europa i  el Castelldefels.

  Fran Bea, pel seu cantó, aterra a Badalona després de jugar les dues últimes temporades al Prat. És un migcampista organitzador, amb un bon xut, que també ha jugat al Motril o al Poli Ejido.

  El fitxatge del lateral del Prat Óscar Sierra ja era conegut des de fa dies i és un altre veterà (32 anys) que aportarà experiència a la defensa escapulada. Pel seu cantó, el jove migcampista de 23 anys Alex Fernández és un jugador de molta qualitat tècnica i bona visió de joc que prové del Santboià, on ha jugat les dues últimes temporades. Anteriorment havia jugat al Terrassa, Osasuna B, Peña Sport de Tafalla i Ceuta, dins el grup IV de Segona B. Tot apunta que serà un altre dels fixos en l’esquema de joc de Manolo González. 

  Copa Catalunya. D’altra banda, el Masnou serà el rival del Badalona en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Aquest serà el primer compromis oficial i es disputarà a partit únic al camp dels maresmecs, el dissabte 2 d’agost (19.30 h).