Quatre verd-i-negres, campions d’Espanya Infantil

  0
  C1jzbPOWQAA7sLj.jpg

  07/01/2017 – Sergi Moreno, Álex Parma, Álex Rubín de Celis i Guillem Vázquez, tots ells jugadors de la Penya, tornen a Badalona amb l’or.

   

  El planter del Divina Seguros Joventut continua celebrant èxits. Mentre l’equip júnior es fa notar al Torneig de l’Hospitalet, quatre jugadors de l’infantil han aconseguit un gran èxit per l’organigrama formatiu de l’entitat. Sergi Moreno, Álex Parma, Álex Rubín de Celis i Guillem Vázquez s’han proclamat campions d’Espanya amb Catalunya.

   

  El campionat estatal de seleccions autonòmiques es disputava aquesta setmana a Huelva i la selecció catalana ho ha brodat. En la fase prèvia, la quadribarrada derrotaria Galícia (57-79), Andalusia (86-39), País Basc (44-85) i Castella i Lleó (96-62), sumant un 4/0 que la duria a enfrontar-se a la Comunitat Valenciana en semifinals (50-78).

   

  El partit més igualat de Catalunya es donaria en la final contra Madrid (52-56), encontre que proclamaria la selecció com l’equip Infantil de referència a tot el país.

   

  Al llarg del torneig, els quatre jugadors aportats pel Divina Seguros Joventut han tingut un notable protagonisme. Sergi Moreno marxa de Huelva amb una mitjana de 9.5 de valoració, mentre que Álex Parma ha acreditat un 1.6 i Álex Rubín de Celis un 2. Guillem Vázquez ha aportat un 5 de valoració de mitjana en els seus sis partits.

   

  Joel Juárez, subcampió Cadet

   

  L’altre efectiu verd-i-negre convocat per Catalunya per disputar el campionat d’Espanya ha estat Joel Juárez, integrant de la selecció Cadet. El combinat català ha acabat segon, derrotat per Madrid en la final (52-67). Juárez ha fet un bon torneig, amb quasi un 9 de valoració mitjana.