Ràdio Ciutat de Badalona fa 35 anys i repassa la història de l’emissora local

  0
  06.jpg

  07/07/2016 – Durant tres hores, un programa especial repassa avui els 35 anys d'història de l'emissora local.

  El 7 de juliol de 1981 començaven les emissions de Ràdio Ciutat de Badalona. El primer programa va ser el magazín 'El Badiu', presentat per Miquel López, Jordi Martí, Carlos Acózar i Marta Puértolas, que va comptar amb l'aleshores regidor Desideri León. El programa especial que s'emetrà aquest dijous 7 de juliol a la Plaça de la Vila començarà a les deu del matí amb els mateixos protagonistes d'aquell dia de fa 35 anys, que reviuran aquells primers minuts.

   

  Durant tres hores, es repassarà com l'emissora local ha explicat les fites històriques dels darrers 35 anys de Badalona, com ara la consecució de la Copa d'Europa per part de la Penya, i del món en general, com ara les grans crisis internacionals de la Guerra del Golf. A més, es recordaran programes que han marcat la graella de Ràdio Ciutat amb la presència d'alguns dels seus responsables i amb fragments que s'han recuperat per a l'ocasió dels arxius sonors de l'emissora. El programa també comptarà amb la presència del primer alcalde de la democràcia a Badalona i impulsor de la ràdio municipal, Màrius Díaz.

   

  El programa especial dels 35 anys de Ràdio Ciutat de Badalona s'emetrà de 10h a 13h des de la Plaça de la Vila, en directe, a través del 94.4 de la FM, l'streaming de radiob.cat i l'aplicació “Teleb”, disponible per a Android i iOS.