Rakovic: “Cada dia faig un pas més”

  0
  ZAR-JOV (10).JPG

  10/02/2016 – El pivot encara la seva tercera setmana en la dinàmica de l’equip desitjant poder assolir el seu màxim nivell com més aviat millor.

   

  Al Príncipe Felipe, Milovan Rakovic incrementaria la seva presència en pista després de gaudir de només cinc minuts de protagonisme en el seu debut contra el Movistar Estudiantes. El pivot serbi disputaria 11 minuts a Saragossa, tot i que encara li manca preparació per estar al cent per cent (-5 de valoració).

   

  “El temps m’està passant molt de pressa i això significa que m’ho estic passant bé. Les coses positives sempre succeeixen ràpidament. Si deixem una mica de banda l’últim partit, la situació de l’equip compleix amb les meves expectatives. Estic content”, declarava Rakovic, pensant ja en com aturar el València Basket.

   

  Malgrat haver millorat la condició física, l’ex jugador del Turk Telekom és plenament conscient que cal tenir paciència per poder veure la seva versió més positiva sobre el parquet.

   

  “La qüestió és que jo he de treballar molt més que els meus companys per arribar al seu nivell. Per mi està sent complicat, però conec de sobres el procés que he de seguir. Espero arribar aviat al meu nivell”, relatava el pivot en primera instància.

   

  “Vull aportar coses a l’equip, però és difícil perquè em canso. No podria dir quan estaré al cent per cent, però crec que cada dia faig un pas més. Em sento millor i desitjo poder mostrar la meva qualitat quan l’equip em necessiti”, afegia Rakovic tot seguit.

   

  Sobre la derrota soferta a la pista del CAI (94-83), l’interior balcànic destacaria la necessitat que té la Penya de saber llegir millor cada situació del joc per tal de poder controlar els rivals.

   

  “La meva opinió és que hem de treballar per rebre menys de 60 punts. Per guanyar has de sacrificar algunes coses en certs moments dels partits. A Saragossa vam tenir el triomf a les mans, guanyant per 12 punts durant el segon quart, però en comptes de controlar la defensa, vam fer tot el contrari”, relatava Milovan Rakovic.