Raül López: “Vull jugar els últims partits sense distraccions”

  0
  JOV-DOM (8).jpg

  24/04/2016 – El base del Dominion Bilbao Basket s’acomiadaria del Palau Olímpic de Badalona rebent una gran ovació.

   

  Era el gran protagonista del partit i tindria la rebuda merescuda. Raül López, el mag de Vic, trepitjava per última vegada el Palau Olímpic de Badalona com a jugador professional. El base osonenc completaria els seus darrers minuts de màgia en la pista que el va veure debutar a la Lliga Endesa, ja fa cosa de 18 anys.

   

  Quan era cadet de primer any va fitxar per la Penya i en la seva segona temporada al club ja vivia a Badalona; concretament a casa del tècnic Miquel Nolis, un dels seus grans descobridors.

   

  Nolis, present avui a l’Olímpic, podria saludar a Raül López després del triomf sumat pel Dominion Bilbao Basket contra el FIATC Joventut (73-92).

   

  “Estic content. Principalment per l’equip. Hem aconseguit fer un bon partit contra un rival que et complica molt les coses com a local. Aquest era l’objectiu”, declarava el base del Bilbao un cop culminat l’encontre.

   

  Abans de l’inici del duel, Raül López rebria una forta ovació de part de tot el públic assistent. “A nivell personal, marxo satisfet amb la rebuda que he tingut. Per mi, el més important ara mateix és mirar d’estar el més centrat possible”, comentava el jugador de Vic.

   

  Malgrat haver fet públiques les seves intencions de retirar-se, Raül López vol passar el més desapercebut possible, sempre buscant el benefici pel col·lectiu.

   

  “M’agradaria jugar aquests últims partits sense gaires distraccions. No m’agradaria provocar que el grup perdi la concentració i per això m’ho estic prenent tot amb molta normalitat”, expressava l’osonenc.

   

  Sobre el partit jugat contra la Penya, el base del Dominion es mostrava satisfet amb la capacitat de reacció exhibida pel Bilbao Basket.

   

  “Clarament hem anat de menys a més. L’inici ha estat fluix, però l’equip ha sabut reaccionar. Penso que la defensa ha estat decisiva, tot i que tenim jugadors que poden anotar de múltiples formes”, valorava per acabar des del vestidor de l’Olímpic.