Re-oberta la capella de Can Miravitges

    0
    Can Miravitges.JPG

    La capella de Can Miravitges ja està oberta al públic després de la restauració que s’hi ha dut a terme. La capella és un element que forma part del conjunt de la masia de Can Miravitges que estava força deteriorat. La restauració s’ha realitzat, després de tres mesos de treball, gràcies al finançament i a la participació del Consorci del Parc de la Serralada de Marina (Diputació de Barcelona). Aquesta actuació ha tingut un cost de 89.500 euros.

    L’objectiu de la restauració, que ha preservat el màxim el seus elements arquitectònics originals, és poder incorporar aquest espai a la visita de la masia, que depèn del Museu de Badalona, i que mostra la vida al camp català i la figura del pintor Antoni Ros i Güell.

    Pel que fa a l'antic cor, en planta altell i amb una superfície de 13,5 m2, es mantindrà la connexió funcional amb el pis principal de l'edifici i formarà part de l'itinerari de visita a l'edifici Can Miravitges i la sala de pintures d’Antoni Ros i Güell que ofereix habitualment el Museu de Badalona.