Recuperant moral (112-59)

0
    29

07/02/2016 – El júnior del FIATC Joventut es refà de la derrota soferta en el derbi contra el Sant Josep (68-63) dominant l’Olost a l’Olímpic.

En el partit avançat de la cinquena jornada de la segona fase de la lliga, la Penya rebria el passat divendres el Bàsquet Olost. Després d’oferir una mala imatge davant el Sant Josep (68-63), la plantilla de Dani Miret necessitava mostrar un bon nivell de competitivitat contra un adversari inferior tècnicament.

El FIATC Joventut no es deixaria sorprendre per segona setmana consecutiva i només li donaria un quart de vida a l’Olost. Les defenses zonals plantejades pels osonencs li causarien dificultats a la Penya a l’hora d’atacar (14-17), i això duria els verd-i-negres a prendre males decisions en l’ús de les faltes personals.

Amb l’entrada a pista del cadet Joel Parra, el millor del partit amb 21 punts i 20 de valoració, el guió de l’encontre començaria a virar cap als interessos del FIATC Joventut. La Penya agafaria ritme ofensiu a cop de triples, mentre que en defensa el bloc de Miret seria capaç de forçar diverses pèrdues del rival.

L’Olost només podria convertir onze punts durant el segon quart (35-11), marxant al descans amb molt poques opcions de guanyar (49-28). Fins al final del temps reglamentari, el FIATC Joventut mantindria un alt percentatge d’encert en tirs de camp i acabaria anotant 63 punts al llarg de la segona meitat (112-59).

A banda de sumar un triomf necessari, el júnior de la Penya celebraria la tornada a les pistes de Pedro Nunes, peça clau en la rotació badalonina. A l’espera que es completi la jornada, la victòria contra l’Olost deixa el FIATC Joventut en segona posició (3/2), plaça que podria variar si l’Hospitalet guanya (3/1). Els riberencs visitaran l’Olímpic el pròxim dissabte (18:15h).