Recuperar la concentració i l’agressivitat

  0
  89
  IMG_6365 copia.JPG

  28/09/2016 – Diego Ocampo i Alberto Abalde alerten de la baixada de prestacions que ha experimentat el Divina Seguros en els darrers compromisos.

   

  Diumenge a Múrcia comença la temporada de debò; comença la lliga i no es pot repetir la sensació de deixadesa viscuda al Poliesportiu d’Andorra. Contra l’UCAM Múrcia, el Divina Seguros Joventut s’ha d’obligar a oferir una bona imatge i, el més important: competir.

   

  “El partit ha estat marcat pels inicis del primer i el tercer quart. Sortir del vestidor i encaixar un 18 a 8 i un 24 a 12 no s’ha de repetir. Les dades indiquen baixa concentració. Per tant, hem de fer autocrítica”, subratllava Diego Ocampo després de caure eliminat contra el Barça Lassa en les semifinals de la Lliga Catalana.

   

  “En només una setmana s’han vist dues visions molt diferents de l’equip. S’han perdut alguns signes d’identitat que han de ser bàsics per a nosaltres i ho hem d’analitzar sense basar-nos gaire en el resultat”, afegia el tècnic gallec, pensant ja en el debut a l’ACB del pròxim diumenge. “Toca reaccionar”, sentenciava Ocampo, emetent un missatge d’alerta dirigit als jugadors.

   

  Abalde: “Cal recuperar el to d'agressivitat”

   

  Alberto Abalde seria un dels pocs jugadors del Divina Seguros Joventut que oferiria espurnes de talent ofensiu en les semifinals de la Lliga Catalana. Segons l'aler gallec, la Penya ha perdut la força i el físic que va demostrar en el duel de presentació a l'Olímpic davant el Fenerbahçe. “Després d'allò hem encadenat tres partits dolents, tot i que davant el MoraBanc es van fer 25 minuts bons”, reconeixia l'exterior verd-i-negre.

   

  Abalde se centraria en el concepte de la fam competitiva per explicar el resultat viscut davant el Barça Lassa. “No hem tingut el grau d'agressivitat necessària per jugar contra un rival físic, dur i treballat com el Barça”, declarava el jugador del Divina Seguros després del partit disputat a Andorra.

   

  “Necessitem oblidar què ha passat i treballar al màxim fins al diumenge. A Múrcia ens espera un partit realment dur. Cadascú ha de pensar què més pot aportar a l'equip”, afegia l'aler cedit pel València i format al planter badaloní.

   

  Abalde té clar que l'UCAM ha aconseguit formar “una plantilla de molt talent”, tot i que les característiques del seu pavelló són l'element que més perill té. “El més complicat és la pista. És un pavelló calent i que incita a ser agressiu”, advertia.