Regidors del PP demanen cobrar la paga de Nadal de 2012 a la que van renunciar

  0
  nou-govern-municipal.jpg

  30/09/2016 – Degut a la retallada que van patir els funcionaris, tots els regidors van decidir no cobrar-la.

  Set regidors del PP de Badalona del govern del passat mandat demanen a l'actual executiu la paga de Nadal de 2012 a la que van renunciar voluntàriament per solidaritat amb els funcionaris públics, als qui l'extra els hi va ser retallada des del govern central, també del PP. Llavors, el Ple va votar unànimement renunciar al bonus nadalenc; ara, un cop els treballadors de l'administració l'han percebut, la reclamen a l'Ajuntament.

   

  Tal i com avançaven dijous els companys de 'El Mundo', el regidor Miguel Jurado acusa el govern d'actuar amb “prevaricació”, ja que, assegura, han de rebre el 75% restant d'aquella paga per llei, com ha ocorregut a d'altres administracions. Els regidors afectats són tots menys Garcia Albiol i Ramon Riera, que van cobrar de la Diputació, i Sonia Egea, que el va percebre del Parlament. Les quantitats oscil·larien entre 1.700 i 1.900 euros cadascú.

   

  Si el govern no dóna resposta a la petició, assegura Jurado, portaran el cas al Contenciós-Administratiu. El 'popular' assegura que hi ha exregidors d'altres partits afectats que también haurien demanat la paga.

   

  Des del govern asseguren que la renúncia a aquella paga va ser un acord polític al Ple municipal, que no està subjecte a la mateixa normativa que el sou dels funcionaris, retornat per decret, i que si volen percebre la paga s'hauria d'aprovar per Ple.