Regnen a Europa

  0
  Cz4G8-QXAAAS5C9.jpg

  18/12/2016 – El júnior del Divina Seguros Joventut ‘escalfa’ per Hospitalet guanyant un torneig a Praga contra rivals de gran nivell: Alba Berlín, Get Better Academy, Fenerbahçe i Zalgiris.

   

  El planter del Divina Seguros Joventut es torna a fer notar a nivell continental. La proximitat del torneig de l’Hospitalet i el desig de guanyar-lo que té la Penya duria el júnior verd-i-negre a desplaçar-se fins a la República Txeca, escenari on des de dijous passat s’hi celebrava una competició formativa d’alt nivell.

   

  El Young Guns GBA Tournament, organitzat per la Get Better Academy de Praga, s’acabaria convertint en el millor ‘sparring’ possible pel Divina de cara a Hospi. En quatre dies, el conjunt de Dani Miret disputaria quatre partits d’exigència davant rivals d’entitat, arribant a la final i aixecant el trofeu de campions.

   

  La Penya obria la seva aventura a Praga derrotant l’Alba Berlín (55-75), plàcid triomf que no es podria repetir contra el Get Better Academy. Per vèncer el conjunt amfitrió, els verd-i-negres haurien de suar més, tot i que al final la victòria seria badalonina (81-74).

   

  Contra el Fenerbahçe (71-76) el Divina certificaria el seu accés a la final, instància on calia vèncer el Zalgiris. El júnior de la Penya acusaria llavors les absències de Signes, Galán i Parra, sobretot a l’hora de tancar el rebot. El bloc lituà castigaria els verd-i-negres amb segones opcions, acumulant fins a 11 punts després de captura ofensiva al descans (33-38).

   

  Després d’intentar una zona poc profitosa, l’equip de Miret tornaria a defensar en individual, però, aquest cop sí, a bon rendiment. Cuevas apareixia en la represa amb set punts seguits i Parrado castigava el Zalgiris jugant de fora cap a dins (57-49).

   

  Malgrat tornar-se a acostar en el tram definitiu del xoc, gràcies a un parcial de 0 a 9 (64-62), el Divina Seguros ja no cediria més el control del ritme i s’acabaria imposant per un +8 (70-62). Parrado, amb 15 punts, i Pep Busquets (10 punts, 2 rebots, 5 assistències i +22 en +/-) destacarien en el partit decisiu per aixecar el trofeu a Praga. Pròxima missió: guanyar a Hospitalet.