Remuntada de pretemporada (82 a 78)

  0
  1.JPG

  09/10/2013
  La Penya minimitza els errors al tram final i eixuga 16 punts de desavantatge a la 2a part. La final serà demà a les 21h (Esport3 i RàdioB) contra el Barça
  Estadística

  El Fiatc Joventut jugarà demà la final de la lliga Catalana després de vèncer a La Bruixa d'Or Manresa per 82 a 78 en un partit en el que ha hagut de remuntar 16 punts a la 2a part.

  Els errors típics de pretemporada han conduït el guió del matx i han permès que els equips fessin parcials que difícilment es veuran a la lliga. 
  Així, després d'un bon inici dels verd-i-negres (13 a 6), el Manresa ha aprofitat els errors -molts no forçats- de la Penya per clavar-li un parcial d'1 a 18

  Només l'encert exterior de Kirksay -14 punts a la 1a part- ha evitat que el desgavell en defensa i en el rebot defensiu obrís un forat irrecuperable. 

  A la represa, els dos equips s'han deixat anar, i tot i que els de Maldonado no han pogut trencar el ritme anotador dels del Bages, han trobat un inspirat Shurna -12 punts en el quart- per mantenir les seves opcions (54 a 63). 

  Al darrer quart però, amb només una mica més d'intensitat, i sobretot molta més concentració per ajustar els errors, la Penya s'ha anat cruspint la diferència. 
  6 punts gairebé seguits de Cochran han fet entrar definitivament la Penya al partit (66 a 69 min 33).

  Mentre els verd-i-negres creixien jugada rere jugada, el Manresa anava de cap a caiguda i no trobava solucions contra la defensa exterior de la Penya, que allunyava molt el perill de la cistella

  El conjunt de Maldonado ha culminat la remuntada amb un joc d'equip en el que tots han sumat i en el que no ha calgut que aparegués cap jugador en concret. De fet, Vives, Kirksay i Shurna, els millors estadísticament, només han entrat per rematar la feina (82 a 78).

  Els verd-i-negres dormiran a Badalona i demà tornaran a desplaçar-se a Girona per jugar la final contra el Barça (21h Esport3 i RàdioB), que aquest any ha passat directament a la final sense jugar.

  Estadística