Renfe reformarà l’estació de Badalona

  0
  renfe.JPG

  09/02/2013 – La companyia destinarà aquest any 2 milions d'euros a acabar de tancar el perímetre de diferents estacions, millorar els seus edificis i renovar senyalització i il·luminació.

  Renfe destinarà enguany un total de 2 milions d’euros a les millores i reformes de 37 estacions de rodalia, entre elles la de Badalona. En línies generals, els objectius de les obres seran acabar de tancar el perímetre de les instal·lacions, per fer així més complicat viatjar sense bitllet, millorar l’edifici de viatgers, renovar senyalització i il·luminació i rehabilitar marquesinas.

   

  D’altra banda, l’empresa ferroviària ha engegat un nou model de gestió de les estacions del Server de Rodalies de Barcelona. Per tal de potenciar la informació i atenció al client, així com la venda de bitllets, Renfe ha invertit 7 milions d’euros en la compra i renovació de les màquines autovenda, que perpetran adquirir, a més de bitllets de rodalia, títols regionals i títols integrats.

   

  Renfe és el gestor de 106 de les 122 estacions de Rodalies. La majoria corresponen a les estacions de la xarxa de rodalia de Barcelona. L’explotació d’aquestes estacions es desenvolupa principalment a través de dos sistemes: personal de venda (66) i explotació integral (40); aquesta darrera combina el servei de venda de bitllets i atenció al client amb les tasques de restauració de la cafeteria de l’estació.