Roberto González: “Si anem a un partit a 90 punts no podrem guanyar”

  0
  1213_VAL_ROBERTO_GONZALEZ_ENTRENADOR_1.JPG

  09/11/2012

  El tècnic castella s'ha desfet en elogis en parlar del Fiatc Joventut i ha avisat que "algun jugador ens farà 20 punts, però esperem que no ens guanyi el partit".

  L'entrenador del Blancos de Rueda Valladolid, Roberto González, s'ha desfet en elogis en parlar del joc del Fiatc Joventut, un equip que pel tècnic castellà "està jugant molt bé i anotant moltíssim".
  Precisament l'anotació verd-i-negre és l'aspecte que més preocupa a González: "si anem a un partit a 90 punts no podrem guanyar". "Ells tiren 20 triples i en fiquen 9, és una burrada", ha exclamat el tècnic del Valladolid que creu que " no només dependrà de la nostra defensa sinó de que no estiguin encertats".

  La parella de bases de la Penya està sent una de els millors de tota la lliga. Oliver "està dirigint millor que mai i a més anota amb efectivitat", i Fisher "és un anotador compulsiu". A més, reconeix l'entrenador "és molt díficil plantejar defenses sobre jugadors com Fisher perquè si li fas un 2 contra 1 i busca a Ehambe que pot fer un 7 de 10".
  Per tot això, González diu que "hem de pensar més en aturar el conjunt que les individualitats perquè en tenen varies".

  El tècnic "pucelano" ha avisat que "algun jugador de la Penya arribarà als 20 punts" però ha matisat que espera que sigui com la setmana passada amb Carl English "que te'ls acaba fent però no et guanya el partit".