Sàbat: “L’equip ha mostrat dues cares”

  0
  1516_CJB-FCB (41).jpg

  14/03/2016 – El base de Llagostera analitzaria els motius que durien el FIATC Joventut a perdre el derbi contra el FC Barcelona Lassa (59-85).

   

  Malgrat completar una gran primera meitat (33-35), la Penya acabaria patint la versió més desencadenada del Barça en la visita dels blaugranes a l’Olímpic de Badalona. El bloc de Xavi Pascual seria una autèntica piconadora després del descans, anotant 50 punts entre el tercer i l’últim parcial. 

   

  “El Barça és un dels millors equips d’Europa i l’hem aguantat durant dos quarts”, reconeixia Albert Sàbat des del vestidor del FIATC Joventut, un cop certificada la derrota en el clàssic català de la Lliga Endesa.

   

  El base, autor de 8 punts, buscaria els motius que modificarien les prestacions verd-i-negres després de la mitja part. “Crec que durant el tercer parcial ens hem vist molt penalitzats amb els contraatacs del rival. Han anotat massa fàcil i en només dos minuts han marxat. Quan et veus 15 punts a sota ja és molt difícil remuntar”, valorava Sàbat en primera instància.

   

  “L’equip ha mostrat dues cares. Penso que en la primera meitat el treball defensiu ha estat molt bo, però en la segona el Barça ens ha dominat”, afegia l’exterior gironí a continuació.

   

  Segons el base del FIATC Joventut, “contra un rival d’aquestes característiques no es poden cometre errades”, ja que, “si no fas correctament el balanç acabes tenint molts problemes”.

   

  Tot i la diferència final (+26 a favor del FC Barcelona), Sàbat descartava les limitacions físiques com una de les claus de la derrota. “Físicament ens hem sentit bé. No penso que aquest hagi estat el problema. El Barça és un club de primer nivell que sap aprofitar molt bé els errors del rival”, remarcava el base.