Salva Maldonado: “El CAI ha tingut molta més fam que nosaltres”

  0
  ZAR-JOV (12).JPG

  07/02/2016 – El tècnic del FIATC Joventut reconeix la superioritat exhibida pel conjunt aragonès a partir del minut 15 del partit.

   

  En la seva visita al Príncipe Felipe, la Penya veuria tallada la seva línia de progressió després dels dos últims triomfs sumats contra el Gipuzkoa i l’Estudiantes. Malgrat completar un primer quart esperançador (15-22), el FIATC Joventut veuria amb impotència com Tomás Bellas despullava la seva defensa amb una actuació espectacular.

   

  “Hem mostrat dues cares”, reconeixia Salva Maldonado a RCB per començar a valorar la derrota. “El parcial de 20 a 1 del segon quart ens ha fet molt mal. La gent que ha sortit de la banqueta no ha sabut aturar-ho i ens hem quedat sense referències”, afegia el tècnic adrianenc.

   

  Segons Maldonado, el joc del FIATC Joventut seria “insuficient” per guanyar. “Hem tingut poc nivell competitiu. El CAI ha tingut molta més fam que nosaltres”, assegurava l’entrenador verd-i-negre, continuant amb la seva valoració.

   

  Després d’encetar l’encontre dominant el rival, la Penya es veuria afectada “per una entrada i sortida nefasta de jugadors des de la banqueta”. “Bellas ha fet un segon quart de rècord i no l’hem sabut aturar. Les nostres 30 faltes són un indicatiu de mala defensa; d’arribar tard”, declarava Maldonado.

   

  Pel tècnic del FIATC Joventut, els múltiples contraatacs soferts pel conjunt verd-i-negre denotarien la manca de consistència d’un equip “amb poques perspectives de defensar”. “La marxa extra que ha posat Bellas ens ha trencat; ens ha deixat KO”, resumia a continuació Salva Maldonado.

   

  Segons el tècnic adrianenc, aquest resultat no es pot qualificar d’accident, sinó “de realitat”. Per Maldonado, la clau de tot plegat gira al voltant del desig. “L’energia amb la qual afrontes un partit és bàsica en el bàsquet actual. El CAI és un rival superior al de la setmana passada i, si tu no estàs a un nivell bo, perds. Les sensacions dels 13 primers minuts han estat bones, però els partits duren 40”, reivindicava.

   

  Caient a Saragossa, la Penya fa un clar pas enrere en la llarga travessa pel desert traçada per l’equip per tal d’abandonar l’anterior crisi de resultats. Contra el Gipuzkoa i l’Estudiantes, el FIATC Joventut trobaria l’oasi desitjat, però contra un rival de més entitat el col·lectiu no ha arribat al nivell buscat.

   

  “Els 79 punts rebuts en els tres últims quarts en són una mostra clara. Hemos vuelto a las andadas. Això ja ho havíem viscut abans”, sentenciava Salva Maldonado.