Salva Maldonado: “Hem aconseguit un joc en el que ens ajudem els uns als altres”

  0
  30
  maldonado5.jpg

  29/10/2012

  El tècnic verd-i-negre va destacar "el domini dels nostres bases" i el treball rebotejant a la nostra zona" com a claus del partit.

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, va arribar content a la sala de premsa perquè "hem fet un bon partit, en el que sempre hem dominat i hem anat molt en la línia de treball".

  El tècnic verd-i-negre va destacar "el domini dels nostres bases" i "el treball rebotejant a la nostra zona" com a claus del partit i creu que l'equip està aconseguint fer "un joc que en el que ens ajudem els uns als altres".

   

  Maldonado va felicitar alguns jugadors en concret. De Nacho Llovet va explicar que "s'ha barallat molt i ha finalitzat de forma bastant bona", mentre que de Jordi Trias, que no havia jugat els últims partits, va dir estar "molt content perquè ha jugat sense cometre errades, defensant bé quan jugaven amb dos cincs i posant seny. Ha posat nota a una setmana excel·lent d'entrenaments".

   

  Oliver va tornar a fer un partit molt complet i va superar per 3a vegada els 20 de valoració (22), en només 14 minuts. Per Maldonado, "l'Albert està en un moment de forma espectacular i s'està acoblant molt bé amb Fisher".

  Preguntat per Ehambe l'adrianenc va destacar la importància tàctica que té l'aler nord-americà perquè "sempre és un finalitzador que encaixa molt en la nostra filosofia d'equip i des de la cantonada ens permet obrir el camp i jugar 4 contra 4, que amb els jugadors que tenim ens va molt bé". 

   

  El seu homòleg, Óscar Quintana, va lamentar "no haver sortit a competir" i va admetre que la Penya "ha estat la dominadora del partit". Per Quintana no ha estat un tema "córrer més o menys sinó de concentració".