Salva Maldonado: “Hem d’ajudar en Pere perquè es recuperi”

  0
  maldonado.jpg

  17/08/2012

  En el segon dia de revisions mèdiques, Salva Maldonado ha fet les primeres declaracions sobre la Penya 2012/2013: "Estic content dels fitxatges que hem fet", "marcarem els objectius més endavant", "espero que no triguem tant com l'any passat en conjuntar-nos", ha explicat el tècnic, que té molta feia per endavant.

   

  En el segon dia de revisions mèdiques, Salva Maldonado ha fet les primeres declaracions sobre la Penya 2012/2013: "Estic content dels fitxatges que hem fet", "marcarem els objectius més endavant", "espero que no triguem tant com l'any passat en conjuntar-nos", ha explicat el tècnic, que té molta feia per endavant.

   

  Content amb els fitxatges?

   

  Si, clar que ho estic. Fisher és l'únic dels nous que no ha arribat encara. Es tracta d'un jugador amb un any d'experiència a Europa, és un anotador que sap assistir als companys i dirigeix bé a l'equip.

  Manny Quezada ha jugat dues temporades en la lliga LEB. És una aposta per la seva banda i per la nostra. Porta bé la pilota, però haurà de treballar altres aspectes dek joc com el físic ja que arriba a una competició diferent a la que jugava.

  Tony Gaffney ja té experiència en lligues europees. Es tracta d'un jugador agressiu i atlètic a la pista. Sap llegir el joc i es caracteritza per saltar i posar taps. Ens ajudarà en defensa, i en atac juga de quatre ja pot amenaçar amb el tir de tres.

  Sitapha Savané no hi ha molt a dir d'ell, tots ho coneixeu, es tracta d'un jugador amb una gran experiència, crec que encara té corda per a estona i una enorme il·lusió. S'integrarà ràpid al grup i ajudarà molt als joves.

   

  Que esperes de la nova temporada?

   

  Faltarà veure quin equip tindrem finalment. Les coses van canviant. Abans, a aquestes alçades, les plantilles ja estaven confeccionades, però ara a causa de la necessitat i falta de liquiditat necessites molt més temps. Caldrà veure quin equip farem. Els objectius ja els marcarem més endavant.

   

  Quines posicions cal reforçar encara?

   

  Necessitem alers. En Pere Tomás està recuperant-se i hem d'ajudar-lo perquè sigui així. Veurem que passa, però de moment necessitem fitxar en la posició d'aler, i en la de pivot. A l'equip vinculat com a home alt només tenim a l’Àlex Suárez. No és com altres anys que hi havia algun altre pivot més per ajudar en els entrenaments. Ens fa falta un jugador interior i un altre exterior.

   

  El concepte del joc serà el mateix?

   

  Cal veure com acabem de confeccionar l'equip, però no entendria que no fos un joc bastant obert, i crec que les característiques que tenim ens poden ajudar. Jugarem una mica com diuen els tòpics: defensa i contraatac. Caldrà jugar i millorar amb els jugadors que finalment tinguem. Ho veurem quan comencem a entrenar i amb el pas del temps. No hem pogut renovar a gran part de l'equip de la passada temporada, comencem de nou i esperem que els que arriben s'integrin bé, i els que queden de la temporada passada els ajudin a fer-ho. Espero que no triguem tant com la temporada passada a conjuntar-nos i ser un equip competitiu.

   

  Què podran aportar els joves?

   

  Entrenaments forts. Estan amb nosaltres per ajudar a l'equip i anar evolucionant com a jugadors. La necessitat de vegades fa que calgui escurçar els passos. Tal com vam fer la temporada passada comptarem amb els jugadors joves i els recolzarem sense oblidar que de vegades es necessita temps, però sabent que també són la nostra identitat.