Salva Maldonado: “No tinc forces per continuar reinventant”

  0
  DSC_0711 copia.JPG

  07/07/2016 – El tècnic s’acomiada del Divina Seguros Joventut després de cinc temporades i Nacho Llovet signa amb l'Obradoiro.

   

  La bona notícia que havia anunciat la Penya amb la signatura d'un nou acord de patrocini principal per les pròximes tres temporades amb Divina Pastora Seguros ha quedat enterbolida per l'adéu de dos pilars de la primera plantilla.

   

  Salva Maldonado, que per contracte encara podia tallar la seva vinculació amb el Divina Seguros Joventut, no farà efectiu l'any que li quedava signat. El tècnic tanca una etapa de cinc anys entrenant al club que el va veure 'néixer'.

   

  Maldonado ho deixa per esgotament i falta de motivació; cansat d'haver de conviure amb les pronunciades limitacions econòmiques que té la Penya. “El cap, el cos i les sensacions em diuen que s'ha acabat una etapa”, declarava per començar la seva roda de premsa de comiat celebrada a l'Olímpic.

   

  “Alguns anys ens ha costat molt establir objectius. Això desgasta. Ara no em sento amb forces per continuar reinventant, saltant obstacles i trobant motivació. La qüestió econòmica fa molt de mal. Agreuja tots els problemes que puguis tenir a nivell esportiu”, reconeixia.

   

  L'entrenador adrianenc marxa “content”, pel fet que, “tot i els problemes, sempre hem sabut mantenir una mateixa filosofia de joc”. El preparador adrianenc també celebraria “la tranquil·litat esportiva que ha gaudit l’equip amb ell al capdavant”.

   

  Després de nou anys repartits en dues etapes, Salva Maldonado s’acomiada deixant clara una cosa: “la Penya és el meu club”. Al costat del president, Jordi Villacampa, dels membres del consell, i del vinculat José Nogués, únic jugador present a la sala de premsa de l’Olímpic, l’adrianenc pronunciaria les seves últimes paraules com a entrenador verd-i-negre.

   

  Maldonado s’acomiada dins del TOP5 de tècnics que més partits ha dirigit la Penya i sent el tercer que més jugadors del planter ha fet debutar a la Lliga ACB: 8.

   

  Llovet fitxa per l'Obradoiro

   

  La segona baixa que ha d'entomar la Penya és la del capità Nacho Llovet, compromès amb l'Obradoiro pels propers dos anys.