Salva Maldonado: “Si el partit està igualat, tenim moltes opcions”

  0
  100035_81_105040_81.jpg

  11/01/2015 – El tècnic del FIATC Joventut fa referència a la capacitat de gestió dels finals ajustats per valorar el triomf de la Penya a Múrcia (70-77).

   

  Ho han tornat a fer. El FIATC Joventut ha sortit vencedor del Palacio de los Deportes de Múrcia, gràcies a una nova remuntada espectacular. “Hem estat capaços de canviar la tendència. El Múrcia ha apretat molt a la primera part i nosaltres no hem mostrat el nivell d’agressivitat necessari”, declarava Salva Maldonado a RCB després de sumar el dotzè triomf a la lliga.

   

  “Hem reaccionat a temps a la mitja part. Tal com ha anat el primer temps, era per haver marxat al descans perdent per 15 o 20 punts. Gràcies a Suton no hem rebut una pallissa a la primera part”, comentava també el tècnic de la Penya.

   

  Segons Maldonado, durant el segon temps el FIATC Joventut ha fet “el seu joc”, ha millorat defensivament i ha pogut “jugar a camp obert”. “La sortida de Kirksay ens ha donat estabilitat. S’han vist dues cares molt clares de l’equip”, reconeixia Salva Maldonado a RCB.

   

  L’entrenador adrianenc explicava d’aquesta manera la fórmula que ha seguit la Penya per tal de canviar el signe d’un partit que no pintava gens bé. “La feina dels entrenadors i dels jugadors consisteix a saber reciclar-se durant els partits. Hem aconseguit canviar les normes de joc”, ha declarat l’entrenador de Sant Adrià.

   

  Salva Maldonado també ha recordat que guanyar a domicili “és molt complicat”, però que el fet d’haver sumat moltes victòries en finals ajustats “ha donat confiança a l’equip”. “Sabem que si el partit està igualat, tenim moltes opcions de guanyar-lo”, afegia Maldonado. El tècnic del FIATC Joventut ha explicat que l’equip està “aprofitant aquest factor” per anar sumant bons resultats.

   

  Amb el triomf aconseguit a Múrcia, la Penya es manté entre els quatre primers classificats, amb independència del resultat del Madrid-Baskonia. “L’objectiu és guanyar partits. L’únic que volem és no perdre cap posició a la classificació. Si això després et dóna el premi de ser cap de sèrie, doncs serà merescut”, ha comentat Salva Maldonado sobre la qüestió de ser o no cap de sèrie a la Copa.

   

  L’entrenador de la Penya ha tornat a recordar que encara queden moltes jornades abans de la cita de Gran Canaria. “Seguirem lluitant per guanyar el màxim nombre de partits possibles, pensant també en ficar-nos al play-off”, reiterava a RCB el tècnic català.