S’amplia el període d’inscripció per participar en la 36a Cursa del Dimoni

  0
  55
  Cursa del Dimoni.jpg

  08/05/2015 – Les inscripcions s'han ampliat fins al proper dimarts 12 de maig, que es poden realitzar a través de la web municipal o presencialment a l'edifici El Viver.

  El període d’inscripció a la 36a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni, s’ha ampliat fins al proper dimarts 12 de maig. Organtizada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la Cursa Popular Ciutat de Badalona se celebrarà diumenge, 17 de maig.

   

  La cursa respecta el format dels darrers anys -circuits mini, mitjà i gran- i passa per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla. Enguany s’incorpora una nova modalitat de cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats de mobilitat

   

  Recordem que el preu de les inscripcions per als circuits mini i mitjà és de 2 euros i de 5 per al circuit gran. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal www.badalona.cat o de forma presencial al Servei d’ Atenció al Ciutadà (edifici El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores.

   

  La recollida dels dorsals i xip es farà el dissabte 16 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

   

  Excepcionalment es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30 hores, i de 10.30 a 11.30 hores, a la zona de sortida. Caldrà presentar el resguard amb el número d’inscripció.