Se celebra la Barcelona Paddle Race, una prova de caiac de mar a Badalona amb palistes internacionals

  0

  Nicolás Lambert, 13è millor palista en mar oberta del món, ha estat primer en categoria sènior masculina i Irma Julià Noguer en la categoria femenina

  El diumenge 18 de desembre la Barcelona Paddle Race s’ha confirmat com una de les carreres imprescindibles en el calendari de les regates en mar oberta. Nicolás Lambert s’ha coronat com a campió en la categoria sènior masculina; seguit d’Albert Corominas. La jove Irma Julià Noguer, com Corominas del Club Natació Banyoles, va ser la campiona en categoria sènior femenina. Noguer és considerada una de les joves promeses del piragüisme femení i ja s’ha alçat la primera en diversos podis.

  Més de 60 participants i un recorregut d’uns 15 quilòmetres
  La Barcelona Paddle Race ha reunit uns seixanta esportistes que han recorregut els aproximadament 15 quilòmetres que hi ha entre la platja del Somorrostro de Barcelona i la platja de la Marina, situada en el costat sud del port de Badalona. Els punts de sortida i meta han estat per primera vegada en dues platges, normalment la sortida es prenia davant de l’estàtua de Colón a Barcelona i l’arribada era en les instal·lacions del port de Badalona. Aquest canvi ha estat molt valorat per la majoria de participants, que s’han mostrat satisfets pel públic assistent i l’eficiència de l’organització.

  Una vegada més, el caràcter internacional de Barcelona ha atret esportistes experimentats de molts països on aquesta activitat gaudeix de gran popularitat. A pesar que les aigües del litoral català són magnífiques per a la pràctica d’aquest esport, la pràctica del piragüisme de mar de competició, també conegut com a surfski, és pràcticament anecdòtica en la nostra costa.

  Daniel Julián, organitzador de la Barcelona Paddle Race, s’ha mostrat molt satisfet pel transcurs de la competició i ha destacat “el futur que té aquesta disciplina esportiva en el litoral de Barcelona si troba els suports que necessita”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí