Sidonie presenta el seu darrer treball a Badalona amb Christian M

  0
  sidonie.jpg

  30/05/2013 – La Sala Estraperlo acull aquest divendres l'actuació del consolidat grup amb l'artista emergent, en el marc del cicle Curtcircuit.

  Sidonie i Christian M. actuaran el proper divendres 31 de maig a les 21:30 a la sala Estraperlo de Badalona, en un concert molt especial. Sidonie presentarà la seva darrera feina, El Fluido García, el seu disc més impactant segons afirma el mateix grup i del qual en Marc, en Jesús i l’Axel se’n senten especialment orgullosos. La banda també presentarà a l’artista emergent Christian M., amb qui ha realitzat una petita gira per tot el país i amb qui ha demostrat mantenir-hi una sintonia extraordinària, compartint escenari i oferint fins hi tot un nou format de quartet en alguns temes. Christian oferirà un repertori de cançons amb un peu en territori acústic i l’altre en sons més psicodèlics, sempre embolcallats amb melodies vocals en clau pop. 

   

  Aquesta serà la darrera actuació conjunta d’aquestes dues bandes dins la iniciativa d’ASACC i Estrella Damm CURTCIRCUIT, que està portant als millors grups emergents i consolidats a sales de concert de tot el país amb fórmules diferents i originals que permeten gaudir de propostes musicals úniques.

   

  Programació CURTCIRCUIT al mes de maig

  El concert tancarà la programació del més de maig juntament amb els concerts de Andrea Motis & Joan Chamorro amb Eva Fernández al Cafè del Teatre de Lleida i el concert a la sala Pasternak de Vic de The New Raemon i Renaldo&Clara.