Sílvia Pérez Cruz enlluernarà el Teatre Zorrilla amb el seu disc en solitari

  0
  silvia-perez-cruz3.jpg

  20/10/2012 – Diumenge, els petits de la casa podran gaudir de El llibre de la selva, també al Zorrilla, amb Mowgly i els seus animals amics.

  Una llarga llista de treballs i col·laboracions il·lustren ja la carrera de la jove Sílvia Pérez Cruz, cantant gironina que ha fet de la música la seva forma de vida des de ben petita. Després d’haver actuat i interpretat amb grans cantants, ballarins i artistes, la noia de Palafrugell es va estrenar el passat mes d’abril en solitari. 11 de novembre és el primer disc com a solista de Sílvia Pérez Cruz, una cantant de registre vocal prodigiós, polivalent i posseïdora d’un carisma escènic innat que, de ben segur, traurà a lluir aquesta nit al Teatre Zorrilla.

   

  Diumenge per la canalla

  El teatre municipal, a més, acollirà el diumenge la interpretació de El llibre de la selva, a càrrec de la Companyia Veus-veus. Les aventures de Mowgly, el cadell humà criat a la jungla, junt amb els seus inseparables amics, Baghera i Baloo, mostraran com un humà pot convertir-se en el senyor de la selva.