Sitges guanya el XV Torneig de Rugby Platja de Badalona

  0
  60
  Rugby Platja.JPG

  11/07/2014 – Un total de vuit equips es van disputar el títol d’aquesta edició el passat dissabte, 5 de juliol, a la platja del Pont del Petroli.

  El passat dissabte, 5 de juliol, la platja del Pont del Petroli es va convertir en l’escenari d’un torneig de rugby, i és que el Rugby Club de Badalona va celebrar la XVa edició del Torneig Rugby Platja de la nostra ciutat. Un torneig que va comptar amb quatre pistes i equips de tot el territori. Enguany, en una de les pistes es va dedicar a iniciació infantil, que va durar tot el matí. A la tarda, a partir de les 15h, es van obrir dues pistes per a les competicions de sènior, veterans i femenina. A més, l’última pista es va obrir per a disputar partits de rugby Touch familiar. 

   

  Vuit equips de sènior masculí van disputar-se el títol d’aquesta edició, enfrontant-se entre ells per intentar arribar a una final que van jugar els Enginyers i el Sitges, amb victòria per als del Garraf per un ajustat 2-0 després d’un intens partit. Pel que fa la categoria femenina, les campiones van ser el combinat ‘Recreativo de Juerga’, un equip format per jugadres del CEU-L’Hospitalet i d’altres conjunts. En canvi, a la categoria de veterans, els vencedors del torneig van ser els de Santa Coloma RC.