Surten a la venda els abonaments de temporada dels teatres municipals

  0

  03/09/2012 – Des d'avui i fins dimecres, es poden adquirir a les taquilles del Teatre Zorrilla, de 17 a 21 hores.

  Els abonaments de la temporada de tardor dels teatres municipal de Badalona es posen avui a la venda, fins al dimecres, dia 5 de setembre, de 17 a 21 hores, a la taquilla del Teatre Zorrilla.

   

  Hi ha dos tipus d’abonaments, l’A i el B, i els dos costen 68 euros. Tant un com l’altre consten de cinc espectacles i tenen obres en comú com Incendis o Celobert. En l’abonament A es pot trobar dansa, amb Cesc Gelabert, sarsuela amb El duo de l’africana, o un recital dramatitzat, amb Canigó de Jacint Verdaguer, en la veu de Lluís Soler; entre altres opcions. En l’abonament B es pot trobar teatre no convencional com Sé de un lugar, dansa amb Marta Carrasco, o l’últim espectacle de Tortell Poltrona, que porta el títol de Grimègies.

   

  Per altra banda, la venda d’entrades tindrà lloc del 6 al 15 de setembre, amb l’excepció dels dies que van del 9 a l’11 de setembre. La venda d’entrades a través del portal www.telentrada.com estarà disponible a partir del 7 de setembre.

   

  Molts espectacles de la temporada comptaran amb importants descomptes i en aquest sentit cal esmentar dos concerts: el del pianista badaloní Ismael Dueñas, que oferirà un tast del seu Pianisme il·lustrat, i la barcelonina Mar Serra i Grup, que interpretaran el seu primer treball: Opus 1. En comprar l’entrada en qualsevol dels dos espectacles es rebrà un exemplar del disc que es presenta i a més, es tindrà un descompte del 50 per cent de l’altre concert.

   

  Els tres teatres municipals de Badalona, Zorrilla, Principal i Blas Infante, aposten per aquest tercer quadrimestre de l’any per una programació amb teatre professional de qualitat i per fer pujar a l’escenari a artistes de referència. Les propostes d’aquests darrers mesos de la temporada pretenen oferir totes les disciplines artístiques i van dirigides a tots els públics, des del més familiar al més especialitzat. A més dels ja esmentats hi ha noms com els dels cantants Sílvia Pérez Cruz i Juan Perro, l’humorista Berto Romero, la companyia la Industrial Teatrera o la Banda Simfònica de Badalona.