“Tant se val qui sigui el porter titular, l’important és guanyar”

  0
  MarquetaVila-real.JPG

  26/04/2018 – Inesperadament titular en la visita al Vila-real B, el porter Raúl Marqueta és, sense dubte, protagonista principal de l'actualitat del CF Badalona. Fins ara ha estat a l'ombra gegant de Morales, però diumenge passat va demostrar que ofereix les màximes garanties sota els pals.

  Inesperadament titular en la visita al Vila-real B, el porter Raúl Marqueta és, sense dubte, protagonista principal de l'actualitat del CF Badalona. Fins ara ha estat a l'ombra gegant de Morales, però diumenge passat va demostrar que ofereix les màximes garanties sota els pals.

  – Deu estar content de l'oportunitat que va tenir diumenge?
  – Si, perquè vaig poder debutar en la lliga i perquè vaig poder ajudar a l'equip en el camp. M'ha arribat l'oportunitat de jugar ara i he mirat d'aprofitar-la.

  – Quan va saber que seria el porter titular?
  – Quan l'entrenador va donar l'onze inicial, als vestidors.

  – El cor li devia saltar, no?
  – Em vaig posar molt content i vaig sortir amb moltes ganes de no decebre el Manolo, que em donava una oportunitat. Sempre estem preparats per si hem de jugar.

  – Li va sortir un bon partit.
  – Sí, estic molt content.

  – Com ha portat tots aquests mesos d'entrenar i no jugar?
  – Aquesta és una feina i has de ser professional. N'hi ha que juguen més que altres, però s'ha d'acceptar.

  – Com veu els seus companys abans dels tres últims partits de la lliga, que poden posar-los en el play-off?
  – Estem preparats per jugar contra qualsevol rival. La nostra dinàmica és bona, perquè entrenem molt bé. Els bons resultats no han estat una casualitat. Hi ha un molt bon vestidor, tots ens donem suport i això és molt important.

  – Diumenge espera que passi el mateix que a Vila-real, quan l'entrenador doni l'alineació?
  – Jugui qui jugui, l'important són els tres punts. Hem de guanyar de la manera que sigui, això és l'important.

  – Què n'espera del Formentera?
  – Allà vam tenir un partit difícil. Ens van remuntar i, al final, vam caure amb dos jugadors menys. Ells es juguen la salvació i vindran a mossegar. Tornarà a ser difícil. Nosaltres hem de sortir a fer el nostre partit i tenir la paciència que, de vegades, no hem tingut.