Torna la lliga privada Supermanager del Diari de Badalona

  0
  supermanager.jpg

  10/10/2013
  El Diari de Badalona, amb la col·laboració de la botiga Jordi Roig, organitza la millor lliga privada del Supermanàger, amb premis només per participar.

  El Diari de Badalona, en colaboració amb la botiga d’Esports Jordi Roig, tornarà a fer una lliga privada del popular joc Supermanager ACB amb premis no només pels guanyadors sinó per tots els participants  Els que hi vulgueu participar, heu de buscar la lliga “DiarideBadalona” entre el llistat de lligues privades i introduir-ho la contrasenya “Badalona”. El guanyador al final de la temporada, s’endurà unes bambes valorades en 100 euros  A més, mensualment sortejarem una samarreta ACB o pilota (el guanyador podrà escollir) entre tots els mànagers que s’acostin el dia del sorteig mensual (encara per decidir) a la botiga Jordi Roig. Només per anar-hi tindràs la possibilitat de guanyar un regal…per la cara!!  Com a novetat aquest any, el Diari de Badalona competirà amb un equip que gestionarà el millor mànager de Badalona, en Dani Miret. Cada setmana explicarem els canvis que fa aquest equip i donarem algun consell sobre la jornada o el calendari imminent. Podràs guanyar-lo?  Només es podrà inscriure un equip per mànager, però tenint en compte que la lliga surt només 2 dies abans de començar la competició, et deixe'm inscriure l'equip fins que es tanquin els canvis per la jornada 2

  Després canviarem la contrasenya i entre els que quedin en sortirà el millor, i els agraciats cada mes.  No t'ho pensis més i participa a la millor lliga Supermanager que hi ha.