Torna l’’Estiu a la plaça’ de la Rotllana del 25 de juny al 28 de juliol

  0
  Rotllana 1.jpg

  23/06/2018 – Es realitzaran activitats totes les tardes de dilluns a dissabte a l'Escorxador.

  Tot just han finalitzat les classes escolars i han iniciat les vacances d'estiu. Per aquest motiu, un any més el Centre Cultural l'Escorxador acollirà durant aquests dies un gran ventall d'activitats adreçades a joves, adolescents i adults puguin gaudir de l'estiu al carrer.

   

  Es tracta d'una nova edició de l'Estiu a la plaça', una iniciativa de l'associació La Rotllana, que oferirà del 25 de juny al 28 de juliol, diverses activitats gratuïtes de dilluns a dissabte a partir de les 18 hores.

   

  Tothom que s'hi adreci podrà trobar un espai familiar amb tallers, jocs, espectacles de teatre i circ i activitats pels més petits i tota la família. També un espai esportiu amb ofertes de lliguetes de ping pong, lliga setmanal de futbol 3×3 per a diferents edats, pràctica de korfball, voleibol i slackline. L'entitat ofereix participar en aquests esports de forma lliure o conjuntament en els torneigs que s'organitzaran de forma setmana. Per últim, cada divendres del mes de juliol es podrà gaudir de cinema a la fresca i música de diferents estils durant les nits dels dissabtes.

   

  L'objectiu d'aquesta iniciativa és dinamitzar l'activitat dels barris durant els mesos d'estiu.